Innehåll A-Ö

Fler sajter från oss

Utöver svensktnaringsliv.se står Svenskt Näringsliv bakom ett flertal andra webbplatser. Några av dessa hittar du nedan.

Sverige tar matchen

Sverigetarmatchen

Sverigetarmatchen.se är ett initiativ för att öka förståelsen om konkurrenskraftiga företags betydelse för välfärden.

sverigetarmatchen.se »

Ekonomifakta

Ekonomifakta

Ekonomifakta vänder sig till alla som snabbt behöver fakta om skatterna, arbetsmarknaden, jobben, företagandet och tillväxten.

ekonomifakta.se »

Företagsamheten

Företagsamheten.se innehåller ett stort antal berättelser och notiser om människor, företag, uppfinningar och produkter som har bidragit till Sveriges ekonomiska utveckling.

foretagsamheten.se »

Företagsklimat

Foretagsklimat.se innehåller näringslivsrelaterad statistik på kommunnivå och enkätsvar från tiotusentals företagare och politiker som bedömer olika aspekter av det lokala företagsklimatet i Sverige.

foretagsklimat.se »

Samverkamera

På Samverkamera.se kan du kolla hur olika program på universitet & högskolor samverkar med arbetslivet, i form av mentorföretag, praktik och exjobb.

samverkamera.se »

Finfa

Försäkringsinformation för arbetsgivare

Svenskt Näringsliv Försäkringsinformation för arbetsgivare erbjuder företag som tecknat eller avser teckna avtalsförsäkringar service.

finfa.se »

Tidningen Entreprenör

Tidningen Entreprenör är en tidning om entreprenörer och företagare, för entreprenörer och företagare. På sajten kan du läsa det senaste numret av tidningen och passa på att göra entreprenörprofiltestet.

entreprenor.se »

Miljönytta

Miljönytta.se presenterar existerande, nya och framtida produkter och tjänster som minskar belastningen på miljön.

miljonytta.se »