Denna fråga är avslutad

Almedalen 2010

Sommaren närmar sig och med den Almedalsveckan. Svenskt Näringsliv bjuder även i år på ett spännande utbud av aktiviteter i Visby med omnejd. I fokus står självklart frågan om vilken politik som ska föras nästa mandatperiod för att stötta företagen som nu sakta kämpar sig ur krisen.

Redan på söndagskvällen innan Reinfeldt inledningstalat går Stefan Fölster ut under rubriken "Självmål i sysselsättningspolitiken".

På måndagen den 5 juli samtalar Urban Bäckström med Lena Westerlund chefsekonom LO, Pontus Braunerhjelm vd Entreprenörskapsforum och Rune Andersson grundare och styrelseordförande Mellby Gård AB om En ekonomisk politik för nästa mandatperiod.

Seminarier

Svenskt Näringsliv arrangerar tillsammans med Sveriges Byggindustrier och Transportgruppen många seminarier. Läs om Svenskt Näringslivs seminarier i listan till höger.

Debattingen – barnpassning i Almedalen

Precis som förra året går det bra att lämna barnen på Debattingen. Debattingen är en satsning där vi tillsammans med ett antal privata förskoleföretag erbjuder barnpassning för föräldrar som befinner sig i Visby under politikerveckan. Med Debattingen löser vi ett praktiskt behov för många besökare, och uppmärksammar besökarna på hur viktiga privata företag är för barnomsorgen.