TV-arkiv

Sök bland alla Svenskt Näringslivs webbtvinslag.

Visar 1 - 20 av 130
TVPublicerad:

En strategi för att återstarta Sverige

I en ny rapport har Svenskt Näringsliv ingående analyserat vad som händer i svensk ekonomi. Ett huvudscenario och två alternativa för BNP-utveckling och arbetslöshet presenteras.

TVPublicerad:

Svenskt Näringslivs konjunkturbedömning

Svenskt Näringslivs ekonomiska bedömning för åren 2020 – 2021. Den innefattar en genomgång av internationell och svensk ekonomisk statistik från de senaste månaderna och kommande års utveckling av svensk BNP och arbetslöshet analyseras.

TVPublicerad:

Webbinarium - Så kompetenssäkrar du företaget under krisen

Ett webbinarium om hur du som arbetsgivare kan använda tiden under corona till att behålla och stärka kompetensen i ditt företag, för att stå starkare när det vänder.

TVPublicerad:

Svenskt Näringslivs framtidsmöte

Coronautbrottet orsakar stort mänskligt lidande och medför mycket allvarliga ekonomiska konsekvenser i Sverige och globalt. Mycket har gjorts för att rädda svenska företag och jobb men det krävs mer för att ta oss genom denna kris.

TVPublicerad:

Webbinarium om konjunkturen – vart är vi på väg?

Webbinarium om det ekonomiska läget med svar bl.a. från Svenskt Näringslivs företagarpanel. Deltar gör Svenskt Näringslivs chefekonom Bettina Kashefi och företagarna Sven Petter Hovelius, Lexis, och Martin Enocson, Frontpac.

TVPublicerad:

Från krisläge till återstart

I kristider är det extra viktigt att medlemsländerna går samman för att bekämpa smittan. Detta uppmärksammas i seminariet ”Från krisläge till återstart” som arrangeras av Svenskt Näringsliv tillsammans med SKR, LO och TCO.

TVPublicerad:

Stöd till dig som ledare vid omställning

Att vara företagsledare och chef har alltid sina utmaningar, men för många är det tuffare än någonsin just nu. I detta webbinarium får du information vilket stöd och vilken hjälp du kan få via Trygghetsrådet TRR i en omställningsprocess.

TVPublicerad:

Webbinar - Upphandling under coronatider

Webbinarium om upphandling under coronatider med Ellen Hausel Heldahl, jurist och expert på offentlig upphandling på Svenskt Näringsliv, riktat till politiker och tjänstemän i kommun och region.

TVPublicerad:

Läget i Svensk ekonomi – webbinarium

Coronakrisen innebär extrema påfrestningar på svensk ekonomi. Svenskt Näringslivs mätningar visar att läget i näringslivet har försämrats dramatiskt på bara några veckor.

TVPublicerad:

Ett brett räddningspaket för företagen och jobben

Ett brett räddningspaket för företagen och jobben. Svenskt Näringsliv presenterar nya åtgärdsförslag.

TVPublicerad:

Västmanland behöver fler företagsamma

I Västmanland är 9,9 procent av befolkningen företagsamma. Denna siffra måste bli högre, framför allt bland kvinnor där andelen bara är 6 procent. Här berättar Madelene Hjelm på IB Transport om varför hon valde att driva företag.

TVPublicerad:

NäringslivsAkademin för morgondagens beslutsfattare

Näringslivsakademins första termin har nu gått av stapeln och ett 20-tal personer tog chansen i denna första runda som riktade sig till verksamma i Västmanland, Södermanland och Örebro län.

TVPublicerad:

Webbinar: Hur påverkas ditt företag av Brexit?

En av Sveriges största handelspartner Storbritannien lämnade formellt den Europeiska Unionen den 31 januari, efter 46 års medlemskap. Vad händer nu?

TVPublicerad:

Sjukskrivna medarbetare och läkarintyg – vad gäller egentligen?

Webbinarieum som går igenom vad du som arbetsgivare bör vet om sjukskrivna medarbetare och sjukintyg.

TVPublicerad:

Ett år med GDPR – hur har det gått?

webbinar där Carolina Brånby går igenom de mer omdiskuterade frågeställningarna som uppkommit sedan den nya GDPR-lagen trädde i kraft för ett år sedan.

TVPublicerad:

Lär dig mer om offentlig upphandling - Förbättra dina chanser att vinna med ditt anbud

detta webbinarium möter du Ellen Hausel Heldahl som är jurist och expert på offentlig upphandling. Ellen kommer att dela med sig av sina erfarenheter och beskriva konkreta exempel.

TVPublicerad:

Välbesökt Arbetsgivardag i Karlstad

Svenskt Näringslivs Arbetsgivardag i Karlstad den 14 november blev välbesökt och mycket uppskattad – närmare 80-talet företag deltog under dagen.

TVPublicerad:

Näringslivets kraftsamling för elförsörjningen – så blir framtidens elanvändning

Välkommen till en presentation av Svenskt Näringslivs satsning Kraftsamling Elförsörjning och lansering av vår bedömning av framtidens elanvändning.

1 2 3 4 5 6 7