Aktuellt om företagsklimat
Vecka 39, 2017
Klas Eriksson, RV Electro i Älvdalen.
Företagsklimat Älvdalen klättar 96 placeringar i Svenskt Näringslivs ranking av det lokala företagsklimatet. Det är mer än någon annan kommun i landet. ”Vi företagare märker hur näringslivskontoret har arbetat med att öka sin tillgänglighet. Vi är glada över att det ger resultat”, säger Klas Eriksson som driver företag i kommunen. Läs mer »
Vinnare Solna tar förstaplatsen i rankingen för tionde året i rad. ”Vi har använt potentialen som finns här, skapat trygghet och goda förutsättningar för företagarna”, säger Pehr Granfalk (M), kommunstyrelsens ordförande. Läs mer »
Karl Dumky (M), 1:e vice ordförande i kommunstyrelsen.och Peter_Bergman, säger Peter Bergman (S), kommunstyrelsens ordförande.
Ranking ”Visionen är att finnas bland de tio bästa kommunerna i Sverige inom några år”, säger Peter Bergman (S), kommunstyrelsens ordförande. Läs mer »
Företagsklimat För första gången toppar en annan kommun än Vellinge Skånelistan. "Det känns som att Kävlinge verkligen värnar om sina företag och vill att vi ska trivas här", säger företagaren Ingela Engman på Felestad New Wave Profile. Läs mer »
Företagsklimat ”Vi möter både politiker och tjänstemän som vill veta vad vi tycker. De gör allt för att minska regelkrångel”, säger Gert Almén, vd och ägare av Triton Valsteknik. Nu har Grums nått sitt mål - kommunen har bäst företagsklimat i Värmland. Läs mer »
Följ Företagsklimat på Facebook
Följ Företagsklimat på Twitter
Aktuellt om företagsklimat riktar sig till dig som är intresserad av förutsättningar för företagande i Sveriges kommuner. Brevet kommer ut en gång per månad.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Pontus Lindström, +46 8 553 432 27, pontus.lindstrom@svensktnaringsliv.se