Aktuellt om företagsklimat
Vecka 7, 2019
Nordmaling företagsklimat
Fem framgångsfaktorer Från botten till toppen på drygt fyra år. Madelaine Jakobsson, kommunstyrelsens ordförande, redogör för faktorerna bakom Nordmalings förbättrade företagsklimat.  Läs mer »
Susanne Norberg
Gislaveds företagsresa I två och ett halvt år har Gislaveds kommun arbetat för att stärka servicenivån i myndighetsutövningen. Resultatet har inte låtit vänta på sig. Företagen uppskattar den nya inställningen och grannkommunen Tranemo har inlett ett samarbete. Läs mer »
IMG_8878
Företagandets villkor Attityden till företagande är ett område där Sverige sticker ut i jämförelse med Nederländerna. Joyce Goes och Marnix Bijl konfronteras med en utbredd misstänksamhet, framför allt från politiskt håll. Företagare likställs med lurendrejare och fuskare. Läs mer »
ranking-illustration-panorama
Kommunal hjälp Alla kommuner vill ha ett bra företagsklimat. Svårigheten är att veta vad man ska göra. Svenskt Näringsliv publicerar därför en serie guider riktade mot kommunala politiker och chefer. Läs mer »
fPlus
Med fPlus app och nyhetsbrev får du koll på det senaste och fördjupning i allt som rör företagsamheten.
Kom igång på om.fplus.se.
Aktuellt om företagsklimat riktar sig till dig som är intresserad av förutsättningar för företagande i Sveriges kommuner. Brevet kommer ut en gång per månad.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Christer Östlund, +46 8 553 430 28, christer.ostlund@svensktnaringsliv.se

Detta mejl skickades till ##SubscriberEmail##.
Ändra dina personliga inställningar.