Företagande i välfärden
Fredag 18 januari 2019
Hej!

I snart åtta år har du som är intresserad av entreprenörskap inom vård, skola och omsorg kunnat läsa det här nyhetsbrevet. I våras startade vi nyhetstjänsten fPlus, som också tar upp frågor om kvalitet och utveckling av välfärden. fPlus bevakar varje dag tusentals nyhetskällor med fokus på nyheter om näringsliv och politik.

Istället för Företagande i välfärden kommer du som prenumerant från och med den 24 januari 2019 att få nyhetsbrevet fPlus Morgonkoll istället. Lagom till frukost varje vardagsmorgon landar en snabb översikt i din inkorg av det viktigaste som hänt både i Sverige och globalt.

Jag hoppas att du får nytta av fPlus!

Hälsningar

Robert Thorburn 2

Robert Thorburn
Projektledare inom välfärdsfrågor, Svenskt Näringsliv

Om du inte vill ha fPlus nyhetsbrev via e-post kan du avregistrera dig här senast den 22 januari. Därefter kan du självfallet också avsluta din fPlus-prenumeration när du vill.

MTG
Skola Snart är det sju år sedan Scania och Astrazeneca startade ett industrigymnasium i Södertälje. Söktrycket till skolan är idag högst av alla gymnasier i hela Stockholmsregionen och utbildningen ger ett tillskott på hett efterfrågad kompetens i regionen. Läs mer »
Fast jobb och bra lön lockar till industriutbildning
Margreth Andersson
Hemtjänst Under flera år drev Margreth Andersson ett hemtjänstföretag på Tjörn. Hon beskriver kontakten med de äldre som underbar men konstaterar också att livet som småföretagare är tufft. Läs mer »
fPlus
Med fPlus app och nyhetsbrev får du koll på det senaste och fördjupning i allt som rör företagsamheten.
Kom igång på om.fplus.se.
Företagande i välfärden vänder sig till dig som är intresserad av frågor som rör entreprenörskap inom framförallt vård, skola och omsorg.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Robert Thorburn, +46 8 762 70 02, Robert.Thorburn@svensktnaringsliv.se

Detta mejl skickades till ##SubscriberEmail##.
Ändra dina personliga inställningar.