Företagande i välfärden
Onsdag 22 november 2017
Aleris Specialistvård Bollnäs
Vård Aleris Specialistvård Bollnäs har Sveriges bästa strokevård enligt Kvalitetsregistret Riksstroke. Det som ligger bakom är korta beslutsvägar och nära teamarbete. Läs mer »
Maria Ericson-Andersson, Jordnära Omsorg
Välfärd För den som vårdats för missbruk eller kriminalitet är momentet då personen ska ut i samhället igen kritiskt. Därför satsar vårdbolaget Jordnära Omsorg på att ge sina klienter chansen att jobba under tiden de är där. ”Det bygger självkänsla”, säger vd:n Maria Ericson-Andersson. Läs mer »
Bettina Kashefi, chefekonom och Anders Morin, ansvarig välfärdspolitik
Debatt Det pågår en digital revolution inom vården som leds av de privata vårdgivarna. Om inte vinstsyftande företag varit en del av sjukvården skulle flera innovationer inte ha gjorts, skriver Bettina Kashefi, chefekonom och Anders Morin, ansvarig välfärdspolitik. Läs mer »
fPlus
Dagligt nyhetsbrev med de senaste nyheterna från Sverige och världen, redan till frukost. Välkommen till ƒPlus, Sveriges nya företagsamma nyhetstjänst.
Företagande i välfärden vänder sig till dig som är intresserad av frågor som rör entreprenörskap inom framförallt vård, skola och omsorg.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Robert Thorburn, +46 8 762 70 02, Robert.Thorburn@svensktnaringsliv.se