Nytt från Svenskt Näringsliv
Fredag 21 december
Norrlandsägg i Krokom
Välfärdsavtrycket Pelle Sallin har varit företagare sedan 1970-talet. Som entreprenör i Valne i Krokoms kommun i Jämtland, har han och hans anställda bidragit med runt tre miljoner i skatt under 2018. ”Vi småföretagare betyder mycket, så här i små kommuner”, säger han. Läs mer »
Elisabeth och Dan Tedestål
Tomteby Dan och Elisbeth Tedestål har utvecklat Vellingeblomman till ett populärt utflyktsmål, med fantasirika utställningar, butik, restaurang och café. I juletider är det många som lockas av den stora julutställningen. Men hela historien börjar när Dan Tedestål på 70-talet jobbade i sina föräldrars tomatodling. Läs mer »
Från tv-kock till företagare
Julstämning i Sveriges största glöggfabrik
Pristagare skattestipendium
Stipendium Amanda Östlund Tjernström. Lägg namnet på minnet. Hon är den första studenten som tilldelas Svenskt Näringslivs stipendium för bästa uppsats om skatter. Priset är på 15 000 kronor och delades ut på torsdagen. Läs mer »
Janerik Larsson - mörk röd
Krönika Det svenska pensionssystemet är utsatt för hot, men det borde bevaras och bevakas. Det menar krönikören Janerik Larsson, som tycker att arbetsmarknadens parter bör ta sitt ansvar. Läs mer »
Årlig enkät om lokalt företagsklimat på gång
Glöm inte Inom kort kommer Svenskt Näringsliv att skicka ut den årliga enkäten om det lokala företagsklimatet. Resultatet används i arbetet med att förbättra företagsklimatet i din kommun. Om du får enkäten, så ta dig några minuter och besvara frågorna. Då hjälper du oss att göra skillnad.
fPlus
Med fPlus app och nyhetsbrev får du koll på det senaste och fördjupning i allt som rör företagsamheten.
Kom igång på om.fplus.se.
Kommande event
SEMINARIUM / MÖTE Stockholms län
Datum     20 februari 2019
Tid           10:00-15:00
Med vårt dagliga nyhetsbrev följer du debatten om näringslivets förutsättningar och läser mer om lösningar och möjligheter.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Anna Dalqvist, +46 8 762 61 90, Anna.Dalqvist@svensktnaringsliv.se

Detta mejl skickades till ##SubscriberEmail##.
Ändra dina personliga inställningar.