Nytt från Svenskt Näringsliv
Måndag 25 februari 2019
Sickla Front (Foto T.Axlund)
Kompetens Trots att lönerna trissats upp i byggbranschen står TL Bygg fast vid att lönerna ska vara marknadsmässiga och inte skena iväg. Företaget har i stället satsat extra mycket på att personalen mår bra och får utvecklas. Läs mer »
IMG_8878
Företagsklimat 2009 sålde multientreprenörerna Marnix Bijl och Joyce Goes sitt HR-konsultbolag i Nederländerna och flyttade till den svenska landsbygden. De har redan vunnit flera företagarpriser. "Vi har fått ett fint nätverk. Däremot finns det en tråkig inställning till företagare i Sverige", säger Joyce Goes. Läs mer »
Stig-Björn Ljunggren - grön
Socialdemokraternas nya förslag till utbildningspolitiskt program sticker ut, skriver krönikören Stig-Björn Ljunggren. Han undrar om de ens själva förstår hur radikalt det är. Läs mer »
Krav för bättre affärer
Tips Att ställa tossiga krav vid offentlig upphandling utestänger anbudsgivare. Du som har erfarenhet av krav som är onödiga, och samtidigt försvårar eller omöjliggör att lämna anbud, mejla oss och berätta.
fPlus
Med fPlus app och nyhetsbrev får du koll på det senaste och fördjupning i allt som rör företagsamheten.
Kom igång på om.fplus.se.
Kommande event
SEMINARIUM / MÖTE Stockholms län
Datum     8 mars 2019
Tid           12:30-14:30
SEMINARIUM / MÖTE Stockholms län
Datum     17 maj 2019
Tid           09:00-12:00
Med vårt dagliga nyhetsbrev följer du debatten om näringslivets förutsättningar och läser mer om lösningar och möjligheter.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Anna Dalqvist, +46 8 762 61 90, Anna.Dalqvist@svensktnaringsliv.se

Detta mejl skickades till ##SubscriberEmail##.
Ändra dina personliga inställningar.