Nytt från Svenskt Näringsliv
Onsdag 27 februari 2019
P Jeppsson 2000px
Hamnkonflikten Hamnarbetarförbundet har i dag varslat om total strejk för sina medlemmar i Sveriges Hamnars medlemsföretag. Hela näringslivet står enat i sitt stöd för Sveriges Hamnar i konflikten med Hamnarbetarförbundet, betonar Peter Jeppsson, vice vd på Svenskt Näringsliv Läs mer »
Storföretag satsar mot nazisterna
Kompetensförsörjning ABB och Spendrups i Ludvika har tröttnat på att högerextrema krafter syns och hörs i kommunen. Nu sponsrar de ett forskningsprojekt om rekrytering till våldsamma och extrema miljöer. "Om vi ska kunna fortsätta rekrytera och behålla folk i regionen måste vi aktivt jobba med att förmedla en annan bild av Ludvika", säger Magnus Ström på ABB. Läs mer »
kirstenlouma
Debatt Transporter säkerställer leveranser till butiker och gör att människor kan ta sig till skola och jobb. Men transportnäringen är i akut behov av personal, inte minst på Gotland, skriver Caj Luoma, chef för kompetensförsörjning på Transportföretagen och Kirsten Åkerman, Svenskt Näringslivs regionchef på Gotland, i en gemensam debattartikel. Läs mer »
fPlus
Med fPlus app och nyhetsbrev får du koll på det senaste och fördjupning i allt som rör företagsamheten.
Kom igång på om.fplus.se.
Kommande event
SEMINARIUM / MÖTE Stockholms län
Fullbokat
Datum     8 mars 2019
Tid           12:30-14:30
SEMINARIUM / MÖTE Stockholms län
Datum     17 maj 2019
Tid           09:00-12:00
Med vårt dagliga nyhetsbrev följer du debatten om näringslivets förutsättningar och läser mer om lösningar och möjligheter.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Anna Dalqvist, +46 8 762 61 90, Anna.Dalqvist@svensktnaringsliv.se

Detta mejl skickades till ##SubscriberEmail##.
Ändra dina personliga inställningar.