Nytt från Svenskt Näringsliv
Torsdag 15 augusti 2019
Arbetsförmedlingen
Kommentar Privata aktörer ska ta över viktiga delar av Arbetsförmedlingen uppdrag. Under sommaren har det visat sig att samma leverantörer inte får tillräckligt många arbetslösa anvisade till sig. Det äventyrar möjligheterna till en framgångsrik reform, skriver arbetsmarknadsexpert Edward Hamilton. Läs mer »
Maria Söderlund, Sollefteå kommun
Företagsklimat Bra service och trevligt bemötande krockar inte med kommunal myndighetsutövning. Det menar Maria Söderlund, miljö- och byggchef. Läs mer »
Christina Wainikka
Kommentar Sverige skuggar Schweiz i toppen på listan över innovativa länder. Framgången till trots, så finns det saker att fundera över i ett internationellt perspektiv, skriver Christina Wainikka, policyexpert immaterialrätt. Läs mer »
McDonald's Hjeltered
Arbetsmarknad Att få unga i arbete är en av vår tids viktigaste frågor och vägen mot fungerande samhällen, ökat företagande och integration. Vilka verktyg krävs för att vara en attraktiv arbetsgivare och leda på en föränderlig arbetsmarknad? Det diskuterades under ett samtal som McDonald's arrangerade i Almedalen. Läs mer »
fPlus
Med fPlus app och nyhetsbrev får du koll på det senaste och fördjupning i allt som rör företagsamheten.
Kom igång på om.fplus.se.
Kommande event
SEMINARIUM / MÖTE Stockholms län
Datum     29 augusti 2019
Tid           08:30-10:00
SEMINARIUM / MÖTE Stockholms län
Datum     10 september 2019
Tid           10:00-17:00
SEMINARIUM / MÖTE Stockholms län
Datum     9 oktober 2019
Tid           10:00-16:00
Med vårt dagliga nyhetsbrev följer du debatten om näringslivets förutsättningar och läser mer om lösningar och möjligheter.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Anna Dalqvist, +46 8 762 61 90, Anna.Dalqvist@svensktnaringsliv.se

Detta mejl skickades till ##SubscriberEmail##.
Ändra dina personliga inställningar.