Nytt från Svenskt Näringsliv
Tisdag 12 maj 2020
Jonas Frycklund
Coronakrisen I debatten framstår det som om företagen har överösts med krisstöd, men det är inte sant, visar statistik som Svenskt Näringsliv har tagit fram. Läs mer »
35916977-planting-young-trees-in-the-forest-after-devastating
Kompetensförsörjning Samtidigt som Sverige har fler varslade personer än tidigare så finns det ett stor behov av arbetskraft inom de gröna näringarna när odlingssäsongen inleds. Läs mer »
Stefan Sagebro (1)_Web 600px
Kommentar Den aktuella ekonomiska krisen kommer leda till stora förändringar på marknaderna. Då behövs en stark myndighet som säkrar justa spelregler. Det skriver konkurrensexpert Stefan Sagebro med anledning av förslaget att låta Konkurrensverket få beslutanderätt i konkurrensmål. Läs mer »
Pressbild Robin Sjöblom 2020
Coronakrisen Robin Sjöblom förlorade 85 procent av intäkterna över en natt. För att behålla sina medarbetare och hjälpa andra företag i samma situation startade han en bemanningsförmedling. Företag hyr ut sin personal till verksamheter där behovet av arbetskraft är större. Läs mer »
36224954-corona-viruses-3d-inside-an-organism
Corona Med anledning av den senaste tidens utveckling gällande spridningen av coronaviruset har vi sammanfattat var du som företagare kan hitta aktuell information. Läs mer »
Tips Sverige och världen befinner sig just nu i ett allvarligt läge där händelseutvecklingen går mycket fort. Ladda ner fPlus-appen så får du alla nyheter du behöver direkt när de händer. Läs mer »
fPlus
Med fPlus app och nyhetsbrev får du koll på det senaste och fördjupning i allt som rör företagsamheten.
Kom igång på om.fplus.se.
Med vårt nyhetsbrev följer du debatten om näringslivets förutsättningar och läser mer om lösningar och möjligheter. Nyhetbrevet kommer två gånger i veckan.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Anna Dalqvist, +46 8 762 61 90, Anna.Dalqvist@svensktnaringsliv.se

Detta mejl skickades till ##SubscriberEmail##.
Ändra dina personliga inställningar.