Jobba med lönen
Tisdag 17 december 2019
Jens Danielsson bild2
Individuella löner AFA Försäkring inför ett nytt samtal i löneprocessen där medarbetaren får uttrycka sina förväntningar inför lönesamtalet för chefen. ”Vi undviker missförstånd när chef och medarbetare är på samma våglängd”, säger Jens Danielsson, ansvarig för lönebildning och förmåner. Läs mer »
Elizabeth-Höguppl-1956
Hallå där Elizabeth Kuylenstierna, ledarskapskonsult och författare av boken Framgång med feedback. Varför är det så viktigt? Läs mer »
Hör experterna snacka lönebildning
Tips Är ett lönepåslag en garanti för motiverade medarbetare? Hur ska man tänka kring löneproceduren under den årliga lönerevisionen som hr-chef? I Påjobbetpodden som sände live från Lönebildningsdagen tidigare i höstas intervjuas ABB:s HR-direktör Maria Brithon och psykologiprofessor Magnus Sverke.
fPlus
Med fPlus app och nyhetsbrev får du koll på det senaste och fördjupning i allt som rör företagsamheten.
Kom igång på om.fplus.se.
I nyhetsbrevet är den företagsnära lönebildningen och den medarbetarbetarnära lönesättningen i fokus. Här delar företag med sig av sina erfarenheter av att jobba med lönen för att motivera medarbetarna och utveckla företagets affär. Aktuella frågor och händelser inom lönebildningsområdet lyfts. Nyhetsbrevet kommer ut en gång per månad.

Svenskt Näringsliv, 114 82 Stockholm
Edel Karlsson Håål, +46 8 553 430 58, edel.karlssonhaal@svensktnaringsliv.se

Detta mejl skickades till ##SubscriberEmail##.
Ändra dina personliga inställningar.