Företagsamt med Carola Lemne

Företagsamt med Lemne är vårt återkommande studioprogram där vår vd berättar om Svenskt Näringslivs aktiviteter och kommenterar aktuella händelser.

Företagsamt med Carola Lemne

NYHET Publicerad:

”Riksbanken är enögt inriktat på inflationsmålet”

FÖRETAGSAMT MED LEMNE I säsongens första Företagsamt med Carola Lemne får Riksbanken en rejäl känga. I programmet diskuteras också det nya begreppet vardagsjobb.
NYHET Publicerad:

Lemne blickar bakåt men främst framåt

WEBB-TV I det senaste programmet i serien Företagsamt med Carola Lemne ligger fokus på året som gått. Och vad händer egentligen 2015?
NYHET Publicerad:

”Frihandelsavtal ger störst nytta för småföretagen”

WEBB-TV Carola Lemne är tillbaka från en resa till USA. I det senaste programmet i serien Företagsamt med Lemne berättar hon om resan som bjöd på en del obehagliga men också angenäma överraskningar. ”Viktigast var att visa att vi faktiskt kan vara ense som arbetsgivare och arbetstagare om fördelarna med ett frihandelsavtal mellan EU och USA”, säger hon.
NYHET Publicerad:

Lemne ger regeringen underbetyg

WEBB-TV ”Jag växte upp på den tiden då man hade femgradig skala och då sätter jag en tvåa”. Det är det betyg som Carola Lemne, vd, ger regeringen i senaste Företagsamt med Lemne.
NYHET Publicerad:

”Inget mandat för stora återställare”

WEBB-TV I det senaste programmet Företagsamt med Carola Lemne, vd, ger hon sin syn på valresultatet och berättar om den 24-timmarsworkshop som Svenskt Näringsliv arrangerar.
NYHET Publicerad:

Lemne lyfter de viktiga frågorna

WEBB-TV Senaste inslaget i serien ”Företagsamt med Carola Lemne” avhandlar valdebatten och hur Svenskt Näringsliv ser på den. "Man kan inte ha en konkurrenskraft på tionde plats och tro att man kan ha en välfärd på första plats", säger Carola Lemne, bland annat.