KURS Län: Blekinge län

Inbjudan till utbildningen "Rätt fokus i styrelsearbete"

StyrelseAkademien Sydost är en förening med syftet att utveckla styrelsearbetet i företag och organisationer som ett led i att uppnå hållbar lönsamhet och värdetillväxt.

I samverkan med Svenskt Näringsliv, Företagarna, KFH, Föreningen Startvevarna och näringslivsenheterna i länets kommuner bjuder vi nu in dig till utbildning i styrelsearbete. Tidigare deltagare har gett mycket högt betyg åt utbildningen.

För vem? Du som har intresse av att utveckla dig i styrelsearbete är välkommen. Styrelseerfarenhet är inte nödvändig. Se utbildningens mål i bilagan.

När? Den 6, 13, 20 och 27 oktober 2009 klockan 13.30—17.30.

Var? Den 6 okt i Karlskrona. Därefter följer Ronneby, Karlshamn respektive Sölvesborg. Du får mer detaljer i en kallelse någon vecka före start.

Hur? Kursen omfattar alltså fyra eftermiddagar. I anslutning till sista utbildningstillfället kan du tentera på kursinnehållet och därmed bli certifierad styrelseledamot. Avstår du från tentamen erhåller du i stället ett intyg.

Utbildningen innehåller såväl kortare föreläsningar som diskussioner i grupper och utbyte av erfarenheter. Upplägget kretsar kring styrning av bolaget, bemanning av styrelsen, inriktning av styrelsearbetet liksom arbetssättet. Kursledare/handledare: Nils-Erik Persson, StyrelseAkademien Sydost, Växjö Föreläsare i övrigt: Marie Gerrevall, advokat, Hamilton Advokatbyrå, Växjö.

Villkor Utbildning, förtäring, kurspärm med dokumentation, boken ”Vägledning till god styrelsesed” respektive boken ”Styrelsearbete i små företag” ingår. Kursavgift: 8.400 kr + moms inkl tentamen, 7.400 kr + moms exklusivetentamen. Meddela om du är medlem i StyrelseAkademien eller Företagarna, eftersom vi då lämnar 10 % rabatt på avgiften.

Anmälan Välkommen att anmäla dig till utbildningen snarast eller senast den 23 september till sydost@styrelseakademien.se

Uppgifter om namn, fakturaadress och telefonnummer behöver vi. Anmälan är bindande. Principen ”först till kvarn” tillämpas.

Frågor besvaras av N-E Persson: 0470-79 46 40, 0708-57 41 47.

Datum och tid

  • Tisdag 13 oktober 2009, kl. 13:30 – 17:30

Plats

Ronneby

Pris

8.400 kr + moms inkl tentamen, 7.400 kr + moms exklusivetentamen.