SEMINARIUM / MÖTE Län: Blekinge län

Nätverkslunch i Karlshamn

pratbubblor

Varmt välkommen till nätverkslunch i Karlshamn, tillfället att knyta värdefulla kontakter med kollegor i branschen eller genom nya intressanta möten!

Plats: Fridas Design, i nya lokaler på Sölvesborgsvägen i Karlshamn
Tid: kl 12.00–13.00

Program:

  • Fridas Design, Frida Åkesdotter
  • XL Bygg Karlshamn, Marcus Ebelvod

Under 2019 varierar vi platsen för nätverksluncherna och denna gång är vi hos Fridas Design, i nya lokaler på Sölvesborgsvägen i Karlshamn, på plats finns även XL Bygg. Frida och Marcus visar oss deras nya satsningar.

NYHET!
Du har möjlighet att boka en plats för samåkning från torget. Carltne Bil, Autoverkstaden, Eric Johanssons Bil och Gunnar Bylunds Bil erbjuder denna service. Boka en plats i bil i samband med din anmälan, begränsat antal. Du kanske väljer att ta dig dit på egen hand? Välj det som passar dig!

Välkommen att göra din anmälan.

Nätverksluncherna riktar sig främst till dig som är företagare men även till dig som är intresserad av näringslivsfrågor. Vid varje tillfälle presenteras två företag och du får aktuell information från näringslivet.

Nätverksluncherna genomförs av Karlshamns kommun/Näringslivsenheten i samarbete med Svenskt Näringsliv och Företagarna i Karlshamn.

Datum och tid

  • Tisdag 19 mars 2019, kl. 12:00 – 13:00

Plats

Fridas Design, Sölvesborgsvägen, Karlshamn. Du har möjlighet att boka en plats för samåkning från torget.

Pris

Självkostnadspris, betala gärna vid ankomst.