SEMINARIUM / MÖTE Län: Blekinge län

Samtal med Caroline af Ugglas

Caroline af Ugglas
Foto: Ernst Henry Photography AB

Caroline af Ugglas, vice VD Svenskt Näringsliv

Håller du med om att den ekonomiska politiken måste utformas så att tillväxt ses som avgörande för Sveriges välstånd? Och att det nu kanske under ett valår känns mer relevant att ge inspel till politiken? Då har du mycket gemensamt med Caroline af Ugglas, vice vd för Svenskt Näringsliv.

Nu har du möjligheten att tillsammans med andra företagare diskutera vad du anser bör förändras och vilka frågor som bör prioriteras för ett bättre företagsklimat i Sverige. Frågor som rör exitskatt, välfärdsföretagande, myndighetsutövning eller kompetensförsörjning? Eller något helt annat.

Den 8 mars kommer Caroline af Ugglas till Blekinge och jag vill därför bjuda in dig som medlemsföretagare till ett samtal med Caroline och mig över en lunch på Eriksberg Vilt & Natur. Dialogen med och input från er medlemsföretagare är viktig i vårt arbete för ett förbättrat företagsklimat i Blekinge och Sverige. Så missa inte detta tillfälle.

Din anmälan behöver jag senast den 2 mars. Mötet är kostnadsfritt. Din anmälan är bindande men vid behov av avanmälan kontakta oss snarast.

Hoppas du har möjlighet att komma!

Plats

Eriksberg, Vilt & Natur, Trensum

Kontaktpersoner

Carina Centrén.jpg