KONFERENS Län: Kronobergs län

Gilla Jobbet – arbetsmiljökonferens åker på turné!

I höstas genomfördes arbetsmiljökonferensen Gilla Jobbet för fjärde gången av arbetsmarknadens parter på både den privata och offentliga sidan. Konferensen blev en succé – redan innan sommaren blev evenemanget fulltecknat med över 1300 personer anmälda varpå beslutet togs om att dubblera konferensen, det vill säga man körde samma program dagen efter. Även dag två blev fulltecknad redan i mitten av juli. Det finns alltså ett stort sug efter denna typ av evenemang.

Gilla Jobbet är en kostnadsfri konferens där bland andra forskare, partsföreträdare, arbetsgivare och skyddsombud möts för att få ökad kunskap och inspiration till ett förbättrat arbetsmiljöarbete.

AFA Försäkring, Sunt Arbetsliv och Prevent står för det praktiska genomförandet men vi på Svenskt Näringsliv finns med bland arrangörerna.

Nu kommer Gilla Jobbet åka ut i landet för att fler arbetsgivare och skyddsombud ska få möjlighet att få ta del av detta. Mer information om programmet i Växjö och anmälan hittar du på gillajobbet.se

Datum och tid

  • Tisdag 24 mars 2020, kl. 08:30 – 16:30

Plats

Elite Park hotel & Växjö konserthus, Västra Esplanaden 10-14, Växjö