SEMINARIUM / MÖTE Län: Kronobergs län

Lunchmöte - Hur skapar vi framtidens arbetsplats genom schyssta attityder och samhällsnytta?

bidl inför event UF mässa

Kom och låt dig inspireras av företag och organisationer som förstått nyttan av schyssta attityder och samhällsengagemang. Det blir föredrag, dialog och samtal om hur vi alla kan vara med och bidra.

Varmt välkommen när Ung Företagsamhet Kronoberg och Svenskt Näringsliv bjuder in till Näringslivsträff i samband med UF-mässan -Entreprenörskap på riktigt 2019 i Älmhult.

OM PROGRAMMET
Länsförsäkring Kronoberg är initiativtagare till samarbetet med Locker Room Talk och Växjö Lakers som är det första hockeylaget i Sverige att jobba så här pass målinriktat mot att bygga en miljö med sunda värderingar.

Locker Room Talk startade som UF-företag och arbetar med jämställdhet och schyssta attityder mot snacket i omklädningsrummet. Arbetet har synts i många sammanhang och stöds av profiler som Zlatan Ibrahimovic och Jimmy Durmaz.

Vi hoppas att under denna förmiddag inspirera andra företag att tillsammans ta ett helhetsgrepp i kampen om jämställdhet och schyssta attityder.

Vi kommer även få lyssna till Holtab och hur deras CSR-arbete gör skillnad i Nepal. Näringslivsträffen avslutas med ett panelsamtal med samtliga deltagare under ledning av Svenskt Näringsliv.


Svenskt Näringsliv bjuder deltagarna på lunch, följt av UF-mässans invigning. Anmäl dig till lunchen via länken senast 20 mars. Det är fri entré till mässan (öppen kl. 12:00-16:00).

Datum och tid

  • Torsdag 21 mars 2019, kl. 10:15 – 11:30

Plats

Texo, Stallgatan 2, Älmhult