SEMINARIUM / MÖTE Län: Norrbottens län

Skapa framgång genom export!

Sverige är en liten och öppen ekonomi beroende av omvärlden. Med en liten hemmamarknad blir internationella marknader allt viktigare för svenska små och medelstora företag.

Eva Häussling

Eva Häussling

Foto: Ernst Henry Photography

Alla tycks alltså vara överens om att företag som vill växa behöver hitta sin roll på exportmarknaden. Men vad är det som skapar framgång internationellt och vad kan vi lära oss av de företagen som har lyckats med sin internationalisering? Forum för Global Business har tagit fram en bok om tio framgångsrika exportföretag som ska inspirera andra företag.

Vår kollega Eva Häussling som arbetar med handelsfrämjandefrågor på Svenskt Näringsliv kommer att lotsa er genom seminariet och svarar på era frågor.

Staffan Ruuth, Alent Dynamics

Staffan Ruuth

Staffan Ruuth på Alent Dynamic kommer att berätta om sin exportresa där de håller på att revolutionera marknaden med världens mest kraftfulla styrsystem för virkestorkning.

erik-hagenrud, business sweden

Erik Hagenrud

Erik Hagenrud, regional exportrådgivare, presenterar Business Sweden och de regionala exportsiffrorna för Norrbotten från 2016.

Vi erbjuder ett tillfälle att lära mera om hur man kan lyckas med export och samtidigt utbyta erfarenheter med andra företag i samma situation.

Sista anmälan 17 november.

Datum och tid

  • Tisdag 21 november 2017, kl. 11:30 – 14:00

Plats

Svenskt Näringsliv, Storgatan 9, Luleå

Kontaktpersoner

Jan-Olov Nordström