SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne länFullbokat

Arbetsgivardagen i Malmö

Mötet är redan fullbokat men maila gärna kristina.bjorkander@svensktnaringsliv.se för en plats på kölistan. Vi återkommer i mån av plats till er i turordning.


Arbetsgivardagen arrangeras även i Karlshamn den 20 november och där finns platser lediga. Följ länk HÄR för inbjudan, program och anmälan.

 

Kunskap, inspiration och information för dig som arbetsgivare

Vi välkomnar dig som medlemsföretag i Svenskt Näringsliv till en eftermiddag fylld av det som rör din vardag som företagare och arbetsgivare samt sådant som du behöver för att stå rustad inför framtiden.
 
Vi erbjuder flera givande föreläsningar som du kan välja mellan och ett forum för erfarenhetsutbyte med andra företagare. Missa inte detta tillfälle till att nätverka och fylla på kunskapsbanken tillsammans med oss!

Läs mer om program och talare här!


Anmälan

Din amälan behöver vi senast den 8 november. Arrangemanget är kostnadsfritt, inkl. lunch och fika. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Arrangör är Svenskt Näringsliv i samarbete med sina medlemsorganistationer

Arbetsgivardagen arrangeras även i Blekinge – Karlshamn – den 20 november. Passar dig denna tid och plats bättre, följ länk HÄR för inbjudan, program och anmälan.

Plats

Svenskt Näringsliv, Navigationsgatan 1A, Malmö

Kontaktperson

Sophie Ståhle