SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

Följ med på walk and talk i Bjuv – företagare, kommunpolitiker och tjänstemän

Gilla företagsamhet logga webb

Svenskt Näringsliv, LRF och Företagarna bjuder in till företagsvandring den 4 maj. Syftet är att vi lokalt ska hitta en mötesplats för samtal med varandra. Lokala företagare kommer att berätta om sin egen företagsresa samt glädjeämnen såväl som utmaningar.

  • Promenaden är mellan 10.00-11.00. Innan dess blir det kaffefika från klockan 09.30.
  • Anmäl dig till denna aktivitet genom att fylla i formuläret på denna sida - följ länk HÄR.

Gilla #företagsamhet
Jobb skapas av företagsamma människor. Med rätt förutsättningar vågar fler förverkliga idéer och utveckla sina företag. Då skapas jobb åt fler människor. Trots denna vetskap så har det blivit svårare att driva företag och att anställa.

Vi, Sveriges företagare, uppmanar politiker på alla nivåer: gör det enklare för Sveriges företagsamma människor att växa och skapa välstånd.

För att stärka företagares förutsättningar så samarbetar Svenskt Näringsliv, LRF och Företagarna med initiativet ”Gilla företagsamhet” och välkomnar politiker, engagerade företagare och företagsamma människor att deltaga i företagsvandringen – välkommen!

Bakgrund
Engagerade företagare runt om i landet önskar att det tydligare framgår vilken avgörande roll som företagsamheten har för välfärden. Alltfler företagsamma människor är oroliga för att dagens näringspolitik leder i fel riktning. Dessa skäl har nu lett till att företagare från hela landet under maj månad 2017 kommer att delta i olika aktiviteter som går under namnet Gilla #företagsamhet

Datum och tid

  • Torsdag 4 maj 2017, kl. 09:30 – 11:00

Plats

Skejtparken mittemot Kommunhuset, Mejerigatan 3, Bjuv