SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

Hur får vi ut mer av varje skattekrona?

Christian Ekström

Christian Ekström, vd Skattebetalarna.

Varmt välkommen på ett lunchmöte med Skattebetalarnas vd Christian Ekström!

Skattebetalarnas Förening arbetar sedan 1921 för låga och rättvisa skatter och sparsamhet med skattebetalarnas pengar. Det senaste året har de undersökt förlusterna i den offentligt drivna välfärden och under våren har de bland annat studerat Malmö stad och Region Skånes resultat. 

Om detta och om skatterna i Sverige kommer Skattebetalarnas vd Christian Ekström berätta mer om över en lunch 26 april och vi hoppas på en givande diskussion med dig!

Svenskt Näringslivs regionchef Rolf Elmér inleder kort för att tala om Svenskt Näringslivs rapport Produktivitetspotential för kommunal sektor som visar att det finns mycket pengar att spara ute i de skånska kommunerna. Rapporten visar också att kostnaderna för välfärdstjänsterna skiljer sig kraftigt åt mellan kommunerna runt om i landet, även när hänsyn tas till olika strukturella förutsättningar.

Anmälan
Vi behöver din anmälan senast den 23 april och arrangemanget är kostnadsfritt. Din anmälan är bindande men vid behov av avanmälan kontakta oss snarast. Vi inleder med gemensam mingellunch med start kl. 11.30.

Datum och tid

  • Torsdag 26 april 2018, kl. 11:30 – 13:30

Plats

Svenskt Näringsliv, Navigationsgatan 1A, Malmö