SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

I Bromölla ska det vara enkelt att vara företagare!


Inbjudan till workshop:

Det finns flera mätningar som på lite olika sätt mäter hur företagsklimatet i landets kommuner upplevs. En av dem är Svenskt Näringslivs undersökning där såväl företagare som politiker ger sin syn på hur de upplever företagsklimatet i kommunen. Med avstamp i resultatet från årets undersökning samt kommunens nya näringslivsplan vill vi bredda dialogen om hur Bromölla kan bli en ännu mer företagsvänlig kommun.

Vi hoppas att du som företagare, kommunens ledande politiker eller tjänsteman vill delta i arbetet med hur företagsklimatet kan förbättras och vad som bör fokuseras på i de framtida insatserna.

Välfärdsskapare kollage

Företagen i Bromölla och deras 3 100 anställda bidrar tillsammans med 785 miljoner i skatt varje år. Det finansierar t.ex. 220 förskoleplatser och 80 undersköterskor i hemtjänsten.

Anmälan

Vi ser fram emot ditt engagemang och vi avslutar med gemensam lunch. Din anmälan behöver vi senast den 4 oktober. Arrangemanget är kostnadsfritt men din anmälan bindande. Vid behov av avanmälan kontakta oss så snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Hälsningar
Carina Centrén, regionchef Svenskt Näringsliv
Per-Anders Green, näringslivschef Bromölla kommun
Daniel Welin, Welins Fastighetsservice AB, Näringslivsrådet Bromölla

Datum och tid

  • Onsdag 9 oktober 2019, kl. 09:00 – 11:00

Plats

Sparbankshallen, Stig Sunnes väg 2, Bromölla

Kontaktperson

Carina Centrén.jpg