SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

OBS! FULLBOKAT! Lunchmöte på toppnivå! Utmaningen: Entertainment - nästa framtidsbransch?

OBS! Lunchmötet är fullbokat! Du kan däremot anmäla dig till en reservlista som vi kommer att ringa efter när någon annan avanmäler sin sig.Vårens andra möte äger rum fredagen den 27 februari. Vi startar kl. 11.45 med mingel på toppen av Turning Torso. Mötet börjar prick kl. 12.00, tänk på att det kan ta tid att hitta parkering och med hissarna!

27 februari; Utmaningen: Entertainment – nästa framtidsbransch?

Föräldrarna var oroliga. Deras son tillbringade flera timmar om dagen framför datorn. Till slut försökte de låsa pc:n, men sonen dyrkade upp den med en liten bit metall. I dag är Martin Walfisz en av de mest inflytelserika personerna i Sveriges snabbast växande underhållningsindustri. Massive Entertainment startade i Malmö 1997 och har utvecklat spelsuccéer som World in conflict och Ground control. Möt visionären och chefen på Massive, Martin Walfisz, som också har kallats spelbranschens Guldgosse. Vilka utmaningar ser han inför framtiden?

Lunchmötet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat – först till kvarn gäller!

Frågor om lunchmötet? Kontakta Emelie Larsson 040-352527.

Välkommen!Under vintern/våren fortsätter vi med Möten på Toppnivå, våra populära företagarluncher med kortare föredrag där vi bjuder på lunch i en miljö som inbjuder till diskussion och nätverkande. Vi fortsätter även med temat Utmaningen! Läs mer om Utmaningen här. Vill du även se vad tidigare deltagare på våra luncher ser för utmaningar, klicka här.

Sveriges utmaning för framtiden är att stärka konkurrenskraften i en globaliserad värld som är i ständig förändring. Företagare lever mitt i denna förändring och bär på många spännande berättelser. Vid luncherna möter du dessa samt får lyssna till föredragshållare som ger sin syn på vad som krävs för att vi ska kunna anta utmaningen. Vid varje tillfälle lottar vi även ut ett antal intressanta böcker, till exempel Signhild Arnegård Hansens ”Våga”.

Notera redan nu datum för kommande luncher:

27 mars

17 april

Datum och tid

  • Fredag 27 februari 2009, kl. 11:45 – 13:30

Plats

Turning Torso, Malmö