SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

OBS: FULLBOKAT! Lunchmöte på Toppnivå! - Fredrik von Oelreich, VD Duni

OBS: MÖTET ÄR FULLBOKAT! DIN ANMÄLAN AVSER EN PLATS PÅ RESERVLISTAN SOM VI KOMMER ATT RINGA EFTER I TURORDNING OM VI FÅR NÅGRA AVHOPP!

Vårens tredje möte äger rum fredagen den 27 mars. Vi startar kl. 11.45 med mingel på toppen av Turning Torso. Mötet börjar prick kl. 12.00, tänk på att det kan ta tid att hitta parkering och med hissarna!

Fredrik von Oelreich, VD Duni

Duni har kommit en lång bit på väg, från att på 1950-talet ha varit en svensk tillverkare av pappersmuggar och servetter till att idag vara ett ledande internationellt företag med förstklassiga lösningar och produkter för hantering och servering av måltider. Vägen har kantats av många produktuppfinningar, sammanslagningar och internationell expansion. Varumärket Duni marknadsförs på över 40 marknader och är marknadsledande i centrala och norra Europa. Koncernen är noterad på OMX Nordic Exchange i Stockholm, har cirka 2 000 anställda fördelat på 17 länder, huvudkontor i Malmö och produktion i Sverige, Tyskland och Polen. Företaget satsar för tillväxt med strategin att växa på marknader där man just nu är svagare men även genom att tänka innovativt. Nyligen har man knutit den svenska krogeliten till sig som rådgivare för att tillsammans ta fram förslag på nya produkter och nya koncept kring hur mat serveras. Vilka utmaningar ser Fredrik för Duni och Sverige i framtiden?

Lunchmötet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat – först till kvarn gäller!

Frågor om lunchmötet? Kontakta Emelie Larsson 040-352527.

Välkommen!Under våren fortsätter vi med Möten på Toppnivå, våra populära företagarluncher med kortare föredrag där vi bjuder på lunch i en miljö som inbjuder till diskussion och nätverkande. Vi fortsätter även med temat Utmaningen! Läs mer om Utmaningen här. Vill du även se vad tidigare deltagare på våra luncher ser för utmaningar, klicka här.

Sveriges utmaning för framtiden är att stärka konkurrenskraften i en globaliserad värld som är i ständig förändring. Företagare lever mitt i denna förändring och bär på många spännande berättelser. Vid luncherna möter du dessa samt får lyssna till föredragshållare som ger sin syn på vad som krävs för att vi ska kunna anta utmaningen. Vid varje tillfälle lottar vi även ut ett antal intressanta böcker, till exempel Signhild Arnegård Hansens ”Våga”.

Datum och tid

  • Fredag 27 mars 2009, kl. 11:45 – 13:30

Plats

Turning Torso, Malmö

Kontaktpersoner

Emelie Larsson