SEMINARIUM / MÖTE Län: Stockholms länFullbokat

Hur gör du rätt som arbetsgivare?

Avtal
Foto: Vilhelm Stokstad / TT
SN_Ola_Brinnen
Foto: SÖREN ANDERSSON

Ola Brinnen, Svenskt Näringsliv

Regelverket kring anställningar är snårig för arbetsgivare som vill göra rätt. Välkommen till ett seminarium som besvarar många av de vanligaste frågorna.

Vad innebär de skärpta åtgärderna mot missbruk av tidsbegränsade anställningar som träder i kraft 1:a maj i år? Vad gäller med de arbetsrättsliga reglerna kring en anställnings ingående och dess upphörande på grund av personliga skäl? Vilken anställningsform kan arbetsgivaren välja och vad gäller för den? Om en anställning måste avbrytas, hur gör man det och under vilka förutsättningar kan arbetsgivaren bryta anställningen, genom uppsägning eller avsked? Vilka uppsägningstider gäller och vad har arbetstagare för rättigheter och skyldigheter under uppsägningstiden.

Allt detta och lite till reder Ola Brinnen, jurist på Svenskt Näringsliv, ut för oss.

OBS Seminariet är fullbokat.
Vi kan erbjuda nytt tillfälle den 3/5 kl. 08.30-ca 10.30 (frukost från 08.00) på Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm. Lokal: Wallenbergaren. Du kan anmäla dig här

Datum och tid

  • Onsdag 13 april 2016, kl. 09:00 – 10:30

Plats

Summit, Sveavägen 9, Stockholm

Pris

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Frukost serveras från 08:30 Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller.