SEMINARIUM / MÖTE Län: Uppsala län

Skapa framgång genom export!

Eva Häussling
Foto: Ernst Henry Photography

Eva Häussling, expert på handelsfrämjandefrågor på Svenskt Näringsliv

Sverige är en liten och öppen ekonomi beroende av omvärlden. Med en liten hemmamarknad blir internationella marknader allt viktigare för svenska små och medelstora företag.  

Alla tycks alltså vara överens om att företag som vill växa behöver hitta sin roll på exportmarknaden. Men vad är det som skapar framgång internationellt och vad kan vi lära oss av de företagen som har lyckats med sin internationalisering? Forum för Global Business har tagit fram en bok om tio framgångsrika exportföretag som ska inspirera andra företag.  

Vi träffar företagare som har lyckats med sin export. Vi utbyter erfarenheter med andra företag i samma situation och diskuterar hur regeringens exportstrategi kan hjälpa till. Är det regionala exportcentra eller exportnätverk som är lösningen? Kan det statliga exportfrämjande hjälpa till?

Eva Häussling som arbetar med handelsfrämjandefrågor på Svenskt Näringsliv kommer att lotsa er genom denna timme och svarar på era frågor.

Vi erbjuder ett tillfälle att lära mera om hur man kan lyckas med export och samtidigt utbyta erfarenheter med andra företag i samma situation.

Plats

Drabanten, Bangårdsgatan 13, Uppsala

Pris

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar, vi bjuder på lunch. Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller.