SEMINARIUM / MÖTE Län: Värmlands län

Möjliggörande myndighetsutövning i din kommun!

Vad är det egentligen Rättvik har gjort som alla pratar om? Nyfiken?

Många kommuner vill hela tiden förbättra sitt företagsklimat, men hur ska man komma vidare med det företagen önskar rent praktiskt? Ett första steg kan vara att se över processen kring tillståndsgivning och tillsyn och försöka införa en rådgivande dialog och kanske rentav fakturering i efterhand.

I Rättviks kommun har man jobbat länge på liknande sätt. Vill ni skruva ert nuvarande arbetssätt och hitta ett ännu mer effektivt, rättssäkert och lustfyllt sätt att samarbeta med era företag på? Kanske snegla lite på hela eller delar av modellen från Rättvik och samtidigt anpassa den till er egen kommun?

Den 4 april kommer Martin Clarstedt och Markus Svensson från "Tillväxt och Tillsyn”, sprunget ur Rättviksmodellen, till Säffle och berättar om sin resa med motstånd, framgång och konkret resultat. Vi får också höra hur Säffle kommun jobbat aktivt och målmedvetet med frågorna kring myndighetsutövning.
 
Vi lovar inspiration, aha-upplevelser och konkreta tips och råd. Dessutom får du träffa kollegor från Värmland och Västra Götalands-regionerna.

Målgrupp: Seminariet vänder sig till dig som är politiker eller tjänsteman inom kommun och landsting i Värmland eller Västra Götaland.

Varmt välkommen! 

Urban Svanberg och Anna Hedberg, Svenskt Näringsliv Värmland

Datum och tid

Torsdag 4 april, start med gemensam lunch kl. 12.00, avslutning kl. 16:00

Lägg i kalender

Plats Krokstad Herrgård utanför Säffle

Karta

Pris Seminariet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är politiker eller tjänsteman inom kommun och region i Värmland och Västra Götaland. 

Datum och tid

  • Torsdag 4 april 2019, kl. 12:00 – 16:00

Plats

Krokstads Herrgård, Krokstads Herrgård, Säffle