SEMINARIUM / MÖTE Län: Värmlands länFullbokat

Vilka är de viktigaste frågorna för fler och växande företag inför valet 2018?

Det är företagen som på olika sätt är förutsättningarna för att samhället skall fungera, genom att vara leverantörer av varor och tjänster men också genom de skatter som företaget, dess ägare och anställda betalar och som är förutsättningen för allas vår gemensamma välfärd.

Den 12 mars är det ett halvår kvar till valet 2018. Sverige och Värmland har en rad utmaningar att ta sig an och Frågan är om våra politiker vet vilka de viktigaste frågorna är för fler och växande företag?

Under en kväll kommer vi därför under lite festliga former lyfta företagandets frågor. Samtliga riksdagspartier är inbjudna att delta i en paneldebatt tillsammans med företrädare för organisationerna Svenskt Näringsliv, Företagarna, Nyföretagarcentrum, Fastighetsägarna, Sveriges Åkeriföretag och Ung Företagsamhet

Deltar gör länets toppkandidater till riksdagen, Carola Lemne, VD Svenskt Näringsliv, Günther Mårder, VD Företagarna, Harry Goldman, VD NyföretagarCentrum, Rickard Gegö, VD Sveriges Åkeriföretag,

Martin Lindvall, Samhällspolitisk chef Fastighetsägarna Sverige och Leila Khammari, styrelseledamot i Nationella styrelsen för Ung Företagsamhet.

Moderator för kvällen är Malin Kling Uddgren.

Datum: 12 mars

Plats: Näringslivets Hus, kontorshuset Skeppet i inre hamn i Karlstad

Tid: 17.30 - 20.00 (ca)

Vi bjuder på något att äta och dricka.

Varmt välkommen!

Urban Svanberg, regionchef Svenskt Näringsliv

Datum och tid

  • Måndag 12 mars 2018, kl. 17:30 – 20:00

Plats

Näringslivets Hus, Tullhusgatan 1 A, Karlstad

Kontaktperson

Urban Svanberg