SEMINARIUM / MÖTE Län: Västra Götalands län

Frukostmöte med UF-mässan i Borås

Varmt välkomna på frukostmöte på Åhaga den 15:e mars kl. 07.30 som Ung Företagsamhet Älvsborg i samarbete med Svenskt näringsliv anordnar. Lyssna på framgångssagan Locker Room Talk om hur de gick från UF-företag till vinnare av Zlatans stipendium Number 10 på en miljon kronor.  På Idrottsgalan i januari 2018 vann de även Swedbankpriset. Locker Room Talk är numera en ideell organisation som jobbar för att stoppa snacket som leder till skeva värderingar ute i samhället och har som mission att öka jämställdheten bland unga. Det handlar om att hjälpa unga killar att växa upp till något annat än män som gör andra människor illa.

På plats är även de framgångsrika Boråsföretagen Beyond Communication och Nõberu Of Sweden för att berätta hur de tillsammans med Locker Room Talk skapade en av Sveriges mest omtalade kampanjer #stoppaskitsnacket.

Vi rekommenderar verkligen ett besök på den regionala UF-mässan Entreprenörskap på riktigt 2018 som äger rum i samma lokal från kl 09. Här träffar ni ambitiösa ungdomar som kommer att bli framtidens företagare.

Vid frågor, kontakta ingrid.nyman@ungforetagsamhet.se

Var: Åhaga, Borås

När: 07.30-09.00

Hur: Anmälan till svenskt näringsliv

Fritt inträde och vi bjuder på frukost!

Datum och tid

  • Torsdag 15 mars 2018, kl. 07:30 – 09:00

Plats

Åhaga, Lillåvägen 4, Borås

Kontaktpersoner

Christina Riksén