SEMINARIUM / MÖTE Län: Västernorrlands län

Gilla Jobbet-arbetsmiljökonferens åker på turné!

I höstas genomfördes arbetsmiljökonferensen Gilla Jobbet för fjärde gången av arbetsmarknadens parter på både den privata och offentliga sidan. Årets konferens blev en succé - redan innan sommaren blev evenemanget fulltecknat med över 1300 personer anmälda varpå beslutet togs om att dubblera konferensen, det vill säga man körde samma program dagen efter. Även dag två blev fulltecknad redan i mitten av juli. Det finns alltså ett stort sug efter denna typ av evenemang.

Gilla Jobbet är en kostnadsfri konferens där bland andra forskare, partsföreträdare, arbetsgivare och skyddsombud möts för att få ökad kunskap och inspiration till ett förbättrat arbetsmiljöarbete.

AFA Försäkring, Sunt Arbetsliv och Prevent står för det praktiska genomförandet men vi på Svenskt Näringsliv finns med bland arrangörerna.

Nu kommer Gilla Jobbet åka ut i landet för att fler arbetsgivare och skyddsombud ska få möjlighet att få ta del av detta. Mer information om programmet i Sundsvall och anmälan hittar du på gillajobbet.se

Datum och tid

  • Tisdag 17 mars 2020, kl. 08:30 – 16:30

Plats

Quality Hotel Sundsvall, Esplanaden 29, Sundsvall