Pressrum

I vårt pressrum hittar du alltid de senaste rapporterna, pressmeddelanden, pressinbjudningar, högupplösta bilder på alla medarbetare med mera.

Vår pressjour når du dygnet runt på telefon 08-553 430 01.

Senaste pressmeddelanden

PRESSMEDDELANDE Publicerad:

Parterna avsätter 75 miljoner kronor till arbetsmiljöutbildning

PRESSMEDDELANDE Svenskt Näringsliv, LO och PTK satsar gemensamt 75 miljoner kronor på stöd till arbetsmiljöutbildning. Utbildningsinsatser där chefer och arbetsmiljö- eller skyddsombud på arbetsplatsen deltar tillsammans är särskilt prioriterade.
PRESSMEDDELANDE Publicerad:

Återstarta Sverige – Svenskt Näringsliv presenterar kraftsamling för jobben

PRESSMEDDELANDE Svenskt Näringsliv vill se en bred kraftsamling för jobben när Sverige lämnar den akuta fasen av den ekonomiska krisen. I dag presenterades därför ett första jobbpaket med åtgärder som lägger grunden för en återhämtning baserad på framtidstro, konkurrenskraft och hållbarhet.
PRESSMEDDELANDE Publicerad:

Nedgången i ekonomin kräver fortsatt hög krisberedskap

PRESSMEDDELANDE Snabbheten i den ekonomiska nedgången är unik. Tillväxtfallet i svensk ekonomi för andra kvartalet i år kommer att uppgå till nästan 12 procent. Ingen variabel i Svenskt Näringslivs företagarpanel för något kvartal under finanskrisen uppvisade så stora fall som under andra kvartalet 2020.
PRESSMEDDELANDE Publicerad:
PRESSMEDDELANDE Publicerad:

Ny faktasajt: Så påverkar coronakrisen företag och jobb

PRESSMEDDELANDE Svenskt Näringsliv lanserar en ny sajt https://coronakrisen.svensktnaringsliv.net/  som i realtid visar hur coronapandemin påverkar svenska företag och jobb.
PRESSMEDDELANDE Publicerad:
PRESSMEDDELANDE Publicerad:
PRESSMEDDELANDE Publicerad:

Nya fakta om företagens svåra läge

PRESSMEDDELANDE För många företag är läget synnerligen ansträngt. Det visar nya resultat från Svenskt Näringslivs företagarpanel med svar från 1000 medlemsföretag.