SEMINARIUM / MÖTE Län: Stockholms län

Svenskt Näringslivs digitala framtidsmöte


Coronautbrottet orsakar stort mänskligt lidande och medför mycket allvarliga ekonomiska konsekvenser både här i Sverige och globalt. Mycket har gjorts för att rädda svenska företag och jobb men det krävs mer för att ta oss genom denna kris. Vilka erfarenheter har vi hittills och hur ser utmaningarna ut för svensk ekonomi framöver?

Under rådande omständigheter kan vi inte träffas fysiskt men behovet av att diskutera och utbyta erfarenheter har aldrig varit större. Därför hoppas vi att du vill vara med oss digitalt den 28 maj kl. 16.00. Var med och bidra med förslag och inspel på hur vi kan ta oss ur krisen. Via vår livechatt kommer du att kunna ställa frågor, kommentera och dela med dig av dina erfarenheter.

Svenskt Näringsliv är den samlade företagsamhetens röst i Sverige. Välkommen att delta i vårt livesända och interaktiva digitala framtidsmöte som bjuder på diskussioner med medlemsföretagare, politiker och kända näringslivsprofiler.

Medverkar gör bland andra Magdalena Andersson, finansminister (S), Ulf Kristersson, partiledare (M), Jacob Wallenberg, ordförande Investor, Martin Lundstedt, koncernchef Volvo, Martin Linder, ordförande Unionen, Cecilia Malmström, tidigare EU-kommissionär, Fredrik Persson, ordförande Svenskt Näringsliv, och Jan-Olof Jacke, vd Svenskt Näringsliv.

Datum och tid

  • Torsdag 28 maj 2020, kl. 16:00 – 17:00

Plats

Internet, Livesändning, Stockholm