SEMINARIUM / MÖTE Län: Blekinge länInställt

Välkommen till Nätverkslunch

Nätverkslunch


På grund av rådande situation gällande coronaviruset väljer Karlshamns näringsliv att ställa in arrangemang såsom frukostmöten, nätverksluncher och Näringslivsforum under mars månad.Program:

  • Ung Företagsamhet - på plats finns unga entreprenörer som berättar om sitt UF-företag
  • Jasmine Rawsthorne, Klubbchef, Karlshamns Golfklubb - vi får ta del av de satsningar som klubben gör. Du som inte sett det nya klubbhuset tidigare får här en möjlighet när Jasmine visar runt kl 13.
  • Mats Hadartz, Säkerhetschef Karlshamns kommun, kort uppdatering om totalförsvarsövningen som genomförs i Karlshamn i maj 2020. 
  • Dessutom - dagsfärsk info från Svenskt Näringsliv, Företagarna och Näringslivsenheten
  • Svenskt Näringsliv - en av lunchens deltagare vinner en gåva. Missa inte chansen!
VILL DU SAMÅKA? Våra lokala bilföretag, FordStore CARLTNE, Autoverkstaden, Erik Johanssons Bil AB, Gunnar Bylunds, Börjessons och Ahlberg Bil erbjuder den fina servicen med samåkning från torget och tillbaka. Boka en plats i bil i samband med din anmälan (begränsat antal). Du kanske tar dig dit på egen hand? Välj det som passar dig! Du som fått en plats för samåkning är redo på torget (framför Flaggenhuset) för avfärd kl. 11.40.

Anmälan till: naringsliv@karlshamn.se alt ring Näringsliv Direkt 0454-81500, senast 16/3, lunch till självkostnadspris.

sn Företagarna karlshamn
Nätverksluncherna genomförs en gång i månaden och riktar sig till dig som är företagare och dig som är intresserad av näringslivsfrågor. Vid varje tillfälle får du aktuell information från näringslivet och möjlighet att nätverka med personer du träffat, eller inte träffat, tidigare.

Under 2020 varierar vi platsen för nätverksluncherna.

Nätverksluncherna arrangeras av Karlshamns kommun/Näringslivsenheten, i samverkan med Svenskt Näringsliv och Företagarna i Karlshamn och flera lokala bilhandlare.

Plats

Meddelas, närmare, Karlshamn