SEMINARIUM / MÖTE Län: Jönköpings län

Hur har företagsklimatet utvecklats i Jönköpings kommun?

Varmt välkommen till en presentation av det senaste resultatet från Svenskt Näringslivs årliga undersökning av det lokala företagsklimatet.
 
Den 21:e maj släpper vi enkätsvaren från årets undersökning kring företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner.
Vår första presentation för länet gör vi i år i Jönköping!
 
Vi går igenom svaren från årets enkätundersökning och men även hur företagsklimatet utvecklats i Jönköping de senaste åren samt har en dialog om vad som är viktigt för de närmst kommande åren. Hur kan vi tillsammans arbeta för ett bättre företagsklimat?
 
Som en del av detta möte kommer Sven Rydell, Näringslivschef på Jönköpings kommun, att vara med och kommentera resultatet samt också berätta om hur man från deras sida kommer att arbeta för att förbättra företagsklimatet de kommande åren.
 
Svenskt Näringsliv har sedan 2001 undersökt det lokala företagsklimatet genom en årlig enkät där företagen själva får betygsätta en rad områden som påverkar hur det är att driva företag i den egna kommunen.
 
Jönköpings välstånd är ett resultat av framgångsrika och konkurrenskraftiga företag. Det är företagen som är nyckeln till jobb och välfärd. Utan konkurrenskraftiga företag som växer och ger skatteintäkter finns det heller inga resurser till skolor, omsorg eller vård. Det kräver att Jönköping har ett företagsklimat i världsklass.

Jag hoppas att du vill vara med och diskutera denna viktiga fråga!
 
Vi bjuder på lunch

När: 21 maj kl.12.00-3.30
Var: Näringslivets hus, Skolgatan 4, Jönköping

Varmt välkommen!

Anna Gillek, Regionchef Svenskt Näringsliv Jönköpings län.

Datum och tid

  • Tisdag 21 maj 2019, kl. 12:00 – 13:30

Plats

Näringslivets Hus Jönköping, Skolgatan 4, Jönköping

Kontaktperson

Anna Gillek