SEMINARIUM / MÖTE Län: Örebro län

Kickstart Digitalisering

Kickstart Digitalisering stöttar kostnadsfritt små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan ni befinner er. Genom stöd och samverkan med andra får ni hjälp att hitta sätt att stärka era affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader.

Att delta i en Kickstart ger insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Samtliga deltagande företag har också möjlighet att få individuell coachning i sitt digitaliseringsarbete vid ett tillfälle strax efter workshopen, där den första konsulttimmen är gratis.

Läs mer HÄR

Frågor? Kontakta Robert Flank, 073-125 53 28, robert.flank@cedeo.se

Kickstart Digitalisering är en del av den nationella satsningen Digitaliseringslyftet och genomförs av Teknikföretagen, IF Metall, Swerea IVF, RISE, SISP, IUC och Transportföretagen, och finansieras av Tillväxtverket.

Plats

Näringslivets Hus, Köpmangatan 23-25, Örebro

Pris

Kostnadsfritt, vi bjuder på frukost, lunch och fika! Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr om ett företag avbokar sitt deltagande mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.