SEMINARIUM / MÖTE Län: Östergötlands län

Östgötalunch i Linköping

Salladstallrik

Ett tillfälle för dig som företagare att träffa kollegor och knyta värdefulla kontakter genom nya möten och lyssna på aktuell information och nyheter från näringslivet! 

Östgötaluncherna genomförs av Almi, Företagarna och Svenskt Näringsliv. Arrangemanget är kostnadsfritt och inkluderar lunch.

PROGRAM 
Rodrigo Olivares och Mats Philipsson, från Almi presenterar de resurser som finns i form av finansiering, rådgivning och nätverk för export som koordineras genom ”Regional exportsamverkan”.

Företagarna presenterar Välfärdsskaparna 2019 som är en återkommande rapport som kommer vart annat år. Småföretagens anställda står för de sammantaget största skatteintäkterna till landets kommuner. I rapporten sammanställs skatteintäkterna sektor för sektor i landets samtliga 290 kommuner.
 
Tamara Sloboviskaia och Anders Bornefalk nationalekonomer från Svenskt Näringsliv presenterar den senaste konjunkturrapporten som visar nuläget för de Östgötska företagen när det kommer till investeringar, produktion och försäljning under Q2.

Varmt välkommen!

Almi, Företagarna och Svenskt Näringsliv Östergötland

Datum och tid

  • Onsdag 24 april 2019, kl. 11:30 – 13:30

Plats

Quality Hotel The Box, Aspögatan 7, Linköping

Kontaktperson

Sofia Sjöström