SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

Tips och råd vid offentlig upphandling – vad bör du som företagare tänka på?

Birgitta Laurent

Birgitta Laurent

Varje år upphandlar det offentliga för minst 650-700 miljarder kronor men konkurrensen om uppdragen är många gånger svag. Det är med andra ord en affärsmöjlighet för allt fler företag! Offentlig upphandling omgärdas emellertid av särskilda regler. Vid detta seminarium går Birgitta Laurent, upphandlings- och konkurrensexpert Svenskt Näringsliv, bland annat igenom hur det fungerar rent praktiskt med offentlig upphandling.

Kan det offentliga ställa vilka krav som helst på mig som leverantör eller på det som ska köpas in? Är dialog med en upphandlare ok? Var hittar jag aktuella upphandlingar? Vad menas med direktupphandling? På vilket sätt kan jag dra nytta av tidigare upphandlingar? Hur lämnar man anbud och vad bör jag tänka på? Vad kan jag som företagare göra för att förbättra kommande upphandlingar?

Tillsammans med Örkelljunga kommun bjuder vi in dig som företagare till ett informationsmöte kring vad du bör tänka på vid offentlig upphandling.
 

Anmälan

Din anmälan behöver vi senast den 10 oktober. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

Sophie Ståhle, biträdande regionchef Svenskt Näringsliv
Krister Persson, näringslivschef Örkelljunga kommun

Detta är ett samarrangemang mellan Örkelljunga kommun och Svenskt Näringsliv. Vi kommer att dela deltagarlistorna mellan oss. Om du har synpunkter på detta meddela oss.

Datum och tid

  • Tisdag 15 oktober 2019, kl. 15:00 – 17:00

Plats

Kommunhuset, Biblioteksgatan 10, Örkelljunga