SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

Utveckla medarbetarnas kompetens – en framgångsfaktor

Logo för UF regionala mässa i Skåne

I anslutning till Ung Företagsamhets regionala mässa på Emporia i Malmö bjuder vi den 4 mars in till en näringslivslunch och samtal om företagens arbete med kompetensutveckling.

Omvärldskonkurrens, teknikutveckling och automatisering påverkar många företag, verksamheter och yrken. Att medarbetarna har rätt kompetens i en sådan förändring kräver kontinuerligt lärande och utveckling på arbetsplatserna, oavsett vilken bransch du verkar i.

Hur ser företagens strategier för kompetensutveckling ut och hur vanligt är det att kompetensutveckling sker? Vad är företagens främsta utmaningar och viktigaste utgångspunkter för kompetensutveckling av medarbetare?

Patrik Karlsson, arbetsmarknadsexpert på Svenskt Näringsliv, leder diskussionen. Medverkar gör även Carola Netterlid, Svenskt Näringsliv Skåne samt Christina Chukman, Ung Företagsamhet. Vi hinner också med en gemensam rundvandring på Ung Företagsamhets mässa.

Anmälan

Din anmälan behöver vi senast den 28 februari. Arrangemanget är kostnadsfritt men din anmälan bindande. Vid behov av avanmälan kontakta oss så snart som möjligt.

Datum och tid

  • Onsdag 4 mars 2020, kl. 11:30 – 14:00

Plats

Quality Hotel View , Hyllie stationsväg 29, Malmö