SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

Välkommen till den första HBG-frukosten på 20-talet!

Förutom möjligheten att skapa nya kontakter får vi som vanligt en uppdatering om vad som är på gång i Helsingborg från kommunalrådet Peter Danielsson. Detta följt av en lite annorlunda framtidsspaning med humoristiskt men allvarligt förtecken presenterad av Andreas & Andreas.

Den här morgonen kommer vi att prata om den framtid som till stor del redan är här – eller är den det?  Vi låter våra gästkockar Andreas & Andreas laga en framtidssoppa på tekniska landvinningar som ”löser allt” balanserade med realistiska, analytiska perspektiv. Soppan serveras med en stor klick humor.

Andreas Gartmyr känner många av oss som ”löparen utan skor”. En av grundarna till Helsingborgs Marathon är också tekniknörd av stora mått och en obotlig framtidsoptimist.

Andreas Roth är omvärldsanalytikern på Helsingborgs stad som älskar att studera siffror och samband, trender och mänskliga beteenden för att svara på frågan ”Vart är vi på väg?”   

Morgonen avslutas med att koppla framtidsspaningen till vad vi kan göra här och nu? Vem kan göra det och vad betyder det för dig?

HBG-Frukost är ett samarbete mellan Företagarna, Handelskammaren, Helsingborgs stad och Svenskt Näringsliv med syfte att skapa en plattform för relationsyggande och kunskapsdelning.

Datum och tid

  • Tisdag 11 februari 2020, kl. 07:30 – 09:00

Plats

Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg