SEMINARIUM / MÖTE Län: Skåne län

Workshop: Hässleholm siktar mot toppen!

Det finns flera mätningar som på lite olika sätt mäter hur företagsklimatet i landets kommuner upplevs. En av dem är Svenskt Näringslivs undersökning där såväl företagare som politiker ger sin syn på hur det är i kommunen. Med avstamp i resultatet från årets undersökning vill vi nu komma fram till vilka åtgärder som krävs för att företagsklimatet i Hässleholm ska utvecklas.

Vi hoppas att du vill delta i arbetet med hur företagsklimatet kan förbättras och vad som bör fokuseras på i de framtida insatserna. Kommunens ledande politiker och tjänstemän har redan bokat upp dagen och kommer delta i workshopsarbetet.

Välkommen att delta i en workshop den 29 augusti – var med och påverka framtiden i Hässleholm!

När företagare, politiker och tjänstemän tillsammans sätter sig ner och pratar är det vår övertygelse om att det kläcks många idéer på konkreta åtgärder på vad som kan och bör göras för att på sikt lyckas ta företagsklimatet i Hässleholm till toppen bland Sveriges kommuner.

Välfärdsskapare kollage

Företagen i Hässleholm och deras 13 230 anställda bidrar tillsammans med 3,4 miljarder i skatt varje år. Det finansierar t.ex. 2 000 poliser, 8 000 gymnasieplatser, 700 socialsekreterare och 2 500 undersköterskor i hemtjänsten.

Anmälan

Det finns två tider att välja mellan. Anmäl dig redan idag. Vi ser fram emot ditt engagemang. 

Kl. 09:30–12:00 med avslutande lunch start kl. 12:15  ANMÄLAN HÄR!

Kl. 13:15–15:45 med inledande lunch start kl. 12:15  ANMÄLAN HÄR!

Din anmälan behöver vi senast den 21 augusti. Arrangemanget är kostnadsfritt men din anmälan bindande. Vid behov av avanmälan kontakta oss så snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Stefan Larsson, tillväxtchef Hässleholms kommun
Carina Centrén, regionchef Svenskt Näringsliv

Detta är ett samarrangemang mellan Hässleholms kommun och Svenskt Näringsliv. Vi kommer att dela deltagarlistorna mellan arrangörerna. Om du har synpunkter på detta meddela oss.

Datum och tid

  • Torsdag 29 augusti 2019, kl. 09:30 – 12:00

  • Torsdag 29 augusti 2019, kl. 13:15 – 15:45

Plats

Norra Station, Glashuset/Vänthallen, Norra Stationsgatan 6A, Hässleholm