SEMINARIUM / MÖTE Län: Stockholms län

Webbinar om offentlig upphandling - Förbättra dina chanser att vinna med ditt anbud

Ellen Hausel Heldahl
Foto: Ernst Henry Photography AB

Ellen Hausel Heldahl, jurist och expert på offentligupphandling

I detta webbinarium möter du Ellen Hausel Heldahl som är jurist och expert på offentligupphandling. Ellen kommer att dela med sig av sina erfarenheter och beskriva konkreta exempel.

Hon går igenom de mer komplicerade delarna av lagstiftningen, bland annat frågor om belastningsregister, ESPD-formulär och uteslutningsgrunder. Ellen kommer också att gå igenom praktiska råd som ökar chanserna att landa en affär och reda ut vad du bör tänka på för att inte riskera att bli utesluten.

Slutligen kommer hon att nämna något om säkerhetsskyddad upphandling och vad företag som kan komma att hantera säkerhetsskyddad information ska tänka på innan anbudslämnande. Det finns utrymme för dina frågor under sändning.

Datum och tid

  • Fredag 15 november 2019, kl. 10:00 – 11:00

Plats

Via länk som skickas till din epost, ,, ,

Pris

Deltagande sker via länk som skickas till dig senast 15/11 kl 09.00, webbinariet är kostnadsfritt. Under själva seminariet har du möjlighet att ställa frågor via modererad chatt. Vet du redan nu en fråga du vill ha svar på kan du maila den till olle.karstorp@svensktnaringsliv.se senast torsdag 13/11.