SEMINARIUM / MÖTE Län: Västra Götalands län

FREDAGSFRUKOST: Möt Rudolf Antoni, Svenskt Näringslivs nya regionchef i Västra Götaland.

Från och med augusti välkomnar vi Rudolf Antoni som ny regionchef för Svenskt Näringsliv Västra Götaland. Rudolf ansluter från en roll som vice vd och näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR, en roll som han haft sedan 2014. Men, vem är han och hur ser han på sin nya roll på Svenskt Näringsliv? 

Svenskt Näringsliv är landets största näringslivsorganisation med 15 000 medlemsföretag i Västra Götaland. Med start den 12 augusti blir Rudolf Antoni ansvarig för regionverksamheten i Västra Götalands län och ansvarig för näringspolitik samt dialog med medlemsföretag, politiker, kommunala tjänstemän och press i länet för organisationens räkning.

- Det är ett spännande och viktigt uppdrag att verka för bättre villkor för företagande. Vi har goda förutsättningar för både små och stora företag att utvecklas i regionen. Jag ser fram emot att bidra till smidigare processer, fler jobb, och att öka attraktionskraften för kompetens och investeringar i Västsverige, säger Rudolf Antoni.

Välkommen att träffa Rudolf, höra om vilka näringspolitiska frågor som blir extra aktuella framöver i Västra Götaland och mingla med andra företagare den 30 augusti.  

Vi inleder med frukost från 07.45 i våra lokaler på Södra Hamngatan 53.   

Varmt välkomna! 

Datum och tid

  • Fredag 30 augusti 2019, kl. 07:45 – 09:00

Plats

Näringslivets hus Göteborg, Södra Hamngatan 53, Göteborg

Kontaktperson

Anton Oskarsson