SEMINARIUM / MÖTE Län: Västra Götalands län

Fredagsfrukost – Så skyddar du dig och ditt företag mot bedrägerier!

Teknikutvecklingen innebär stora möjligheter – som tyvärr även gäller för de kriminella. Bedrägerierna mot företag har ökat lavinartat de senaste åren. På septembers fredagsfrukost i Näringslivets Hus gästas vi av Nina Jelver, säkerhetsexpert på Svensk Handel, som kommer dela med sig av råd och tips för att du som företagare ska kunna syna bedrägerier.

Nina Jelver har en bakgrund inom Polisen där hon arbetat med bedrägerifrågor på Nationellt bedrägericenter. Tidigare har hon även arbetat på både Brå och Rikspolisstyrelsen. Nina är utbildad kriminolog från Stockholms Universitet. 

— Det finns ett stort behov av mer information och kunskap inom bedrägeriområdet. De kriminellas metoder förändras snabbt i takt med digitaliseringen, vilket ökar företagens utsatthet, menar Nina Jelver.

Några exempel på bedrägerier som ofta drabbar företag är kortbedrägerier, vd-bedrägerier och bluffakturor. Det förekommer också fall där bolag kapas. Under frukostmötet kommer du som företagare att få tips och råd om hur du undviker att gå i bedrägerifällan.

Vi inleder med frukost från 07.45 och möjlighet till mingel i våra lokaler på Södra Hamngatan 53.

Varmt välkomna!

Svenskt Näringsliv & Svensk Handel

Datum och tid

  • Fredag 27 september 2019, kl. 07:45 – 09:00

Plats

Näringslivets hus Göteborg, Södra Hamngatan 53, Göteborg