SEMINARIUM / MÖTE Län: Västra Götalands län

Stenungsund: Generationsväxling eller ägarskifte i ditt företag - så funkar det!

Näringslivet står inför en stor generationsväxling och ett stort antal ägarskiften under kommande år. Seminariet ”Generationsväxling eller ägarskifte i ditt företag – så funkar det!” vänder sig till dig som funderar på, eller vill börja planera för, ägarskifte och generationsväxling samt till dig som är intresserad av att köpa företag

Företagarna och Svenskt Näringsliv vill därför gemensamt önska dig därför välkommen till en dag som tar dig från tanke till handling. Medarrangörer för dagen är STO- kommunerna: Stenungsund, Tjörn och Orust.

Ni kommer bland annat få lyssna till Anders Ydstedt - entreprenör, rådgivare, författare och uppskattad föredragshållare som har lång erfarenhet av ägar- och generationsskiften. Anders kommer berätta om både den mentala och praktiska processen och vikten av att planera ett ägar- eller generationsskifte i god tid.

I programmet medverkar företagare som genomfört lyckade ägar- eller generationsskiften och som delar med sig av sina bästa tips och lärdomar. Dessutom finns möjlighet att träffa aktörer som hjälper säljare och köpare med ägarskiften och generationsväxling, bland annat Almi, Connect Väst, IUC, Nyföretagarcentrum och Styrelseakademin.

Du får under dagen:

  • veta vad du behöver tänka inför ditt ägar- och generationsskifte
  • lyssna till hur andra lokala företag gjort
  • information om vilken hjälp som finns tillgänglig
  • tillgång till experter och möjlighet till information och rådgivning
  • träffa andra företagare

Dagen startar med lunch klockan 12.00 och avslutas 16.30. Detaljerat program skickas ut till deltagarna några veckor innan. Deltagandet är kostnadsfritt men kräver anmälan via länken nedan senast 11 januari.

Vi bjuder på lunch.

Varmt välkommen!

Datum och tid

  • Torsdag 17 januari 2019, kl. 12:00 – 16:30

Plats

Kulturhuset Fregatten, Fregatten 2, Stenungsund